Снимките на сайта са илюстративни!
E-mail: shopov@bogora.com
Цените на сайта и в офертата може да се различават.

Статии -> Срок за изработка и доставка

Срок за изработка на мебели

В тази статия ще изясним някои моменти влияещи върху сроковете за изработка и доставка на мебели по поръчка и как те се отразяват върху цената. Ще разделим отделните етапи и тяхното време - от приемане на поръчката до доставката (и монтажа) на мебелите.

Бърз достъп до информацията за Срок за изработка и доставка на мебели:

Опита ни е показал че, при изработка на мебели по поръчка, индивидуални бройки, по размери и изисквания на клиента, които предстои да уточним и на етап оферта не може да се даде фиксиран срок, както и не може да бъде спазен еднакъв срок за всички поръчки.

Затова срока в офертата/запитването е орентировъчен срок - 30 раб. дни. Най-често поръчките се изработват преди този орентировъчен срок. Понякога фактори независещи от нас са причина за удължаване на този срок.

Уточнение на сроковете може да стане след пускане на поръчката, при започване на нейната изработка и в процеса на работа.

Допълнително Ви даваме възможност да изберете каква ангажираност имаме към спазване на срока за Вашата поръчка. По-подрбоно това е описано в условията към Вашата поръчка.

Отдолу ще прочетете по-подробно за срокове при изработка и доставка на мебели по поръчка.

Приемане на поръчка

Поръчката Ви се счита за приета след като сме Ви дали индивидуален номер на поръчка. Този срок зависи от времето за водене на кореспонденция, преговори и вземане на решение.

Потвърждение на поръчка

След като поръчката Ви е приета се обработва индивидуално. За да се пусне за изработка поръчката трябва да се потвърди. Предпочита се потвърждението да става с и-мейл (или чрез съобщение посредством друго средство за писмена комуникация). Потвърждението може да отнеме от един до няколко дни в зависимост от необходимите уточнения към поръчката, както и от натовареността.

Подготовка на поръчка

След като потвърдите поръчката си следва срока за подготовка на поръчката за изработка. Той зависи от обема и сложността на поръчката. Независимо дали сте направили поръчка в някой от нашите магазини или онлайн, този срок не трябва да се пренебрегва. Той включва операциите по разкрой, планиране, набавяне на материали (при необходимост), допълнителни уточнения с Вас (при необходимост) и може да бъде, както от същия ден на приемането, така и до няколкото дни след това.

Срок за изработка на поръчка

След като подготвим поръчката Ви тя постъпва за изработка. Този срок също зависи от обема и сложността на поръчката, като включва действителното техническо време за изработка по операции (индивидуално за всяка поръчка).

Този срок може да бъде от 2-3 дни до 2-3 седмици или повече.

Срок за доставка

Срока за доставка влючва времето след изработка на Вашата поръчка до момента на доставката. Зависи от предпочитания начин за доставка. Ако изпращаме поръчката Ви по куриер този срок е обикновено ден - два след изработка. Ако ще доставим поръчката Ви с наш групов транспорт, то този срок започва да зависи от сроковете на изработка и на други поръчки.

Предвид динамиката по ежедневната работа по нови индивидуални поръчки от клиенти, всяка с различни изисквания ние не можем (за момента) да плануваме датата на доставка с груповия ни транспорт в дълъг бъдещ период. Можем да Ви информираме за датата на доставката точно тогава, когато и ние знаем, че поръчката Ви ще бъде доставена! Това е когато я натоварим, което е около ден по-рано от датата на доставката.

Точен срок

За да спазим точен срок за изработка трябва още преди приемането на поръчката, да сме уточнили, че ще спазим зададения срок.

За да спазим точен срок за доставка трябва поръчката Ви да е изработена предварително и да чака доставка (по куриер или с наш транспорт).

Сами разбирате, че спазването на точен срок за Вашата поръчка означава да забавим поръчката на друг клиент, който също като Вас очаква с нетърпение поръчаните мебели. Затова при желание за изработка на поръчката Ви на точна дата тя може да се оскъпи с 15-30%, освен това се заплаща и цялата стойност на курса, в случай че доставката е с наш транспорт.

При изискване за спазване на точен срок се избира най-удачния за Вас вариант за доставка.

Определен срок

Определеният до крайна дата срок се спазва в зависимост от избора Ви при поръчка.

Ако все пак, въпреки всички наши усилия да доставим поръчката Ви в обещания орентировъчен или уточнен срок, стане така, че я забавим или я доставим "прекалено рано" (да, понякога рано също не е удобно за клиента) - моля, не ни нападайте. Ние не го правим за да Ви ядосаме. Стремим се да отработим всяка поръчка максимално бързо. Нямаме полза, да Ви караме да чакате!


Коментари за Срок за изработка и доставка:


Статии -> Срок за изработка и доставка


facebook twitter instagram


Информация, цени:

e-mail: shopov@bogora.com
тел: 0883 54 89 63 /Антон/

Поръчки по телефон:

тел: 0885 60 60 07 /Пепа/ (9:30 - 18:00)
тел: 0988 85 11 25 /Дани/

Мебелни магазини:

СОФИЯ - show room
бул. Цар Борис 3 (трети) 88-90
свържи се преди посещение
тел: 0884 669 667 /Елхан/ - магазин
тел: 0889 72 03 77 /Ани/ - консултант
Мебелен show room София на картата

ВАРНА - Мебелен магазин
ул. Стара Планина 39
тел: 0885 60 60 07 /Пепа/
(Колхозен пазар - до офисите на Еконт и Спийди)
Мебелен магазин Варна на картата

БУРГАС - Мебелен магазин
тел: 0894 36 59 97 /Лазарина/
ул. Александър Велики 65
(до пожарната)
с предварително обаждане
Мебелен магазин Бургас на картата

ПОМОРИЕ - Мебелен магазин
тел: 0895 47 16 90 /Иво/
ул. България 13
(по ул. Нео Анхиало 2ра в ляво)
Мебелен магазин Поморие на картата

Велинград - Производство
Приети поръчки

Консултанти за мебели

ВИДИН:
Търсим консултант
ВРАЦА:
тел: 0884 87 07 99 /Людмила/
МОНТАНА:
тел: 0898 72 62 91 /Захари/
ПЛЕВЕН:
Търсим консултант
ПЛОВДИВ:
тел: 0896 72 96 86 /Йордан/
РУСЕ:
тел: 0877 29 87 87 /Начко/
СМОЛЯН:
търсим консултант
СТАРА ЗАГОРА:
тел: 0878 45 61 13 /Христо/
ХАСКОВО:
тел: 0878 71 18 03 /Мария/
ЯМБОЛ:
тел: 0898 50 63 93 /Димитър/

Най-нов ПРОЕКТ
Обзавеждане бар за шейкове Обзавеждане бар за шейкове
СТАТИЯ на фокус
Състаряване на мебели редизайн на мебели
Най-ново ВИДЕО