Снимките на сайта са илюстративни!
E-mail: shopov@bogora.com
facebook twitter instagram

Soundroom, Звукозаписна стая, Стая за звукозапис ► ПроектиОбзавеждане магазини

София
Sound room за звукозаписно студио в София. Звукозаписна стая за дублажи. Стая за звукозапис и тон режисура.

Проекта за изработка на звукозаписна стая ни беше възложен от Звукозаписно Студио „Графити” София - Балкантон.

Както е известно от теорията: звукозапис е процесът на съхраняване на звуци (механични вълни с честота в диапазона 20—20 000 Hz) върху носител. В тази връзка за получаване на качествен звук при запис е необходимо звука в помещението максимално да се разсее (звукова вълна попаднала върху обект се отразява обратно, но с различна честота)

За да изработим стаята за звукозапис, така че тя да изпълнява функционалното си предназначение в една реална производствена среда (каквато е студиото за звукозапис), ние заедно с клиента, решихме въпроса така:

  • Стените на стаята направихме двойни от не ламинирани ПДЧ (плоскости от дървесни частици). По този начин зърнестата структура на материали разсейва шума.
  • Между плоскостите на стените поставихме абразивен материал - стареопор примесен със стъклен прах за да държи евентуални гризачи на страна. Така допълнително се заглушават външни шумове.
  • За пълното изолиране на звукозаписната стая от вътрешната страна на стените се постави мек дунапрен с форма на кора от яйца.
  • Под пода поставихме подложка от мек материал (подобен на този при поставяне на паркет), за да изолираме евентуални неравности по пода на помещението, както и външни вибрации.
  • Осигурихме транспорта и сглобяването на Soundroom-a, с което вярваме, че създадохме за клиента ни една професионална среда за звукозапис, дублаж, тон режисура и др.

Ако и Вие имате нужда от стая за звукозапис, не се притеснявайте да се свържете с нас. Нека творим заедно!

Sound room
Sound room
Sound room

Назад

Подобни Soundroom, Звукозаписна стая, Стая за звукозапис проекти: Обзавеждане магазини

обзавеждане аптека

Обзавеждане на аптека

Велинград
Обзавеждане на аптека Велинград. Мебели за обзавеждане на аптеки. Шкафове, етажерки, стелажи, щендери и витрини за съхранение и продажба на лекарства в аптека.

обзавеждане винотека wine emporium етажерки стелажи

Обзавеждане винотека Wine Emporium с етажерки и стелажи

София
Винотека Wine Emporium. Дървени етажерки и стелажи за магазин за вино. Обзавеждане първия магазин на Уайн Емпориум за дегустация на вино. Етажерки и стелажи за вино от масив - чам.

Обзавеждане за магазин

Обзавеждане за магазин

Велинград
Обзавеждане за магазин за компютърна техника във Велинград. Мебели за магазин от ПДЧ. Стелажи и щандове за магазин. Търговско оборудване за магазин.

Винарска изба

Винарска изба

София
Проект за обзавеждане на винарска изба. Винарска изба Варна. Винарна Варна, София. Мебели за винарна изба. Идея за обзавеждане на винарска изба със състарени винарни.