Снимките на сайта са илюстративни!
E-mail: shopov@bogora.com
facebook twitter instagram

Дейност:

Ние се занимаваме с изработка, доставка и монтаж на мебели по поръчка. Предлагаме дизайн, конструктивни проекти, 3D визуализация и консултации.
Материалите които използваме за да осъществим вашите идеи са широкообхватни. Работим с Масив - чам, бук, дъб, орех и др. В новото и модерно общество често се предпочитат материали като МДФ натурален или фурнирован, ламинирани ПДЧ и дори PVC плоскости. За да Ви дадем най-добрият продукт ние работим с добри партньори - вносители и производители на плоскости за мебели, мебелен обков, профилни и мембранни мебелни врати, домакински електроуреди, матраци, мивки, плотове и др.
 • Изработка на мебели по поръчка
 • Мебелен дизайн
 • Конструктивен проект и 3D визуализация
 • Доставка и Монтаж на мебели

История:

Семейната ни фирма е създадена преди повече от 20 години в задния двор на дядо ми. Първите мебели който е правил са били за нашия семеен дом. След това започва да изработва различни мебели за негови приятели. Впоследствие предава занаята на баща ми, а той предаде знанията си на мен, като рамо до рамо продължаваме бизнеса, вече три поколения. В началото бизнеса ни се развива във Велинград и околността. Още бях малко дете, когато започнахме да доставяме и монтираме мебели в София. Сега достигаме до Русе, Варна, Бургас и всяка точка на България. Изпълняваме поръчки за чужбина в страни като Гърция, Италия, Германия, Израел и др.

Мисия и цели:

Обичаме да казваме "Всичко започва с Вашата идея!", като това не е просто слоган, измислен за да звучи добре. С годините това се превърна в същността на нашата работа - да направим нужното за да реализираме тази идея.
Разработихме нашите КАТАЛОГ и ПРОЕКТИ, в които мебелите са тези реализирани идеи, които може да ползвате като "съветници" при избора на модели и визия, за да формирате Вашата.
Всичко свързано с изборите, които правите при обзавеждане на Вашият дом, офис, градина, вила е наш преоритет.
При изготвянето на оферта се стремим да сведем стойността й до минимум като непрекъснато увеличаваме ефективността на труда, логистиката и използването на материалите.
Голямата равносметка за 2022 годна:
 • В желанието си за нови предизвикателства ние се захванахме с много и различни проекти, едни големи, а други по малки, но всички до един ги изработвахме с еднакво удоволствие и страст.
 • Направихме първото си легло за цяло семейство (това е легло за пет човека).
 • Обзаведохме апартаменти, мезонети, къщи, вили, магазини и барове, а най-любимата ми част е сладкарниицата (сладка на вид и сладка на вкус).
 • Създадохме нови партньорства с едни от най-големите сайтове за колективно пазаруване у нас и в чужбина.
 • Щастливи сме да се похвалим, че закупихме и новият си цех на територията на Велинград. По-голямо и по-удобно място за настоящият ни и бъдещ по-голям екип, за да може да ви предложим по-бърза изработка на вашите мебели и по-кратки срокове.
 • Подобрихме скоростта и сигурността на сайта ни, за да може всеки потенциален клиент максимално бързо да избере своя артикул. Знаем, че времето е най-ценния ресурс на всеки човек. Обновихме частично визията, за по-лесно и достъпно изживяване по време на престоя ви при нас. Така ще може да разгърнете въображението си и да ни изненадате с прекрасната си идея. Подобрихме възможността за връзка с нас през чата, зад който стой наш консултант.
 • Добавихме над 700 нови идеи към нашият КАТАЛОГ
 • Научихме някои нови тенденции в дизайна използвани зад границите на нашата родина.
Най-важното за нас е това, че оставяме частица от нас във всеки един от Вашите домове. Уверяваме ви, през следващата година ще сме още по-устремени да покорим нови домове и сърца.

Благодарим ви, че ни се доверявате отново и отново!

Богора е фирма за мебели от Велинград. Има производство на мебели във Велинград. Произвежда - мебели масив (чамови, букови, дъбови) във Велинград, мебели от ПДЧ и МДФ, мебели от Велинград, Био мебели Велинград и Състарени мебели. Мебели по поръчка във Велинград. Цялостно интериорно обзавеждане, Офис мебели, Обзавеждане за хотели, ресторанти, вили, градини и... ВСИЧКО по ПОРЪЧКА