shopov@bogora.com

Споделете мнението си, за това как работим. То е важно за нас!

Вашето име:

*Анонимни отзиви може да бъдат изтривани
Град:


Ваша снимка: (по желание. Без ограничение в размера)
*По възможност качвайте по-малки снимки (до 800х600px) с цел по-бързото им качване и зареждане на станицата. Благодарим Ви!


Вашия отзив *:

Въведете цфрите от картинката в ляво

Иван Колев - "Ванайко-клен" ЕООД на 13.11.2018 06:22:25
Благодаря за обобщения и ясен отговор.

Весела на 05.11.2018 10:56:14
Поръчахме двойни детски легла за малки деца. Изключителна изработка, масивен материал и страхотен дизайн. Дойдоха за по-малко от определеното време за доставка.

Людмил Трифонов на 20.09.2018 06:47:24 от София
Измислената от Вас цена е абсурдно висока (х 10). По Вашите сметки с транспорт и доставка ще струва над 1300 лв. Толкова е цената на някои кухненски комплекти от 4-6 мебели. По-малка дебелина на материала не върши работа при изчисленото натоварване. Уговорките за варианти на окачването не се приемат. Скицата трябва да се спази, цената с доставката не е по-голяма от 160-180 лв. Надуването на цената е спекулативно и много наивно. При такава оферта е срамота да Ви ангажирам с кореспонденция. Лека работа.

Админ: Щом намерите някой да израобти етажерката с изискванията по скицата Ви, от масив - дъб за 160-180лв веднга трябва да приемете офертата!

Емилия Илиева на 04.09.2018 16:07:18 от София
За столовете разбрах,че не ги произвеждате. За тоалетката не разбрах може ли да се изработи с размерите на маса без долния рафт? Има ли такава тоалетка в магазина, където да се види на живо,защото човек не може да се ориентира само по снимка?

Красимир Христов на 08.06.2018 07:45:36 от гр.София , жк. Обеля - 1
Благодаря Ви за бързият отговор ! Предложената цена е ЛУДОСТ , при положение , че материалите са за не повече от 100-150лв. ?! Все пак благодаря и успешен бизнес , ако въобще имате някакъв !!! Ще си я направя сам !

Админ: Успех с майсторенето, Красимир!

Стоянка Георгиева на 02.06.2018 11:28:45 от Пловдив
Благодаря Ви за изключително пълния и навременен отзив и обективна консултация. Засега няма да правя поръчка. Възпира ме единствено транспортирането до дома. Още веднъж - благодаря!

Петър Петров на 28.05.2018 08:29:14 от София
мебели по поръчка
В разговор с управителя бях помолен да ви изпратя снимка на сглобената спалня.
Изпълнявам обещанието си, като си позволявам да споделя няколко мисли:
1. Доволен съм от избора си!
2. Виденов прави на 15 мм ПДЧ, другите са на 16, а вие на 20 мм дърво.
3. Сроковете за изпълнение се спазват!
За още повече почитатели си позволявам да споделя
Повишаване на качеството при:
1. Байцване, лакиране или както си го наричате.
2. Има малки разминавания в размерите на чекмеджетата и вратичките.
3. Ъгълчетата на средната греда (пластмасови) са с голяма дебелина, не са целесъобразни и пречат на рамката на матрака да се разположи хоризонтално и водят до нестабилност и клатене.
4. Не е проблем да се измислят водещи или направляващи за чекмеджетата.

С уважение Петров - пенсионер

Админ: Благодаря за снимките и обратната информация!
След обрязване на чела/вратички, кантовете им се шлайфат по единично, откъдето може да се получи малко разминаване в рамерите, в рамките на технологичните допуски.
Ъгълчетата, може да се обърнат и завият от долна страна на гредата, за да не пречат, да се използват други ъгълчета или изобщо да не се използват ъгълчета - въпрос на монтаж.
"Направляващи" за чекмеджета с колела е тема върху която ще помислим!
Виждам, че сте се справили с монтажа.
Ако имате трудноси с ползването на спалнята сме на разположение да помогнем!
Ползвайте си я със здраве много дълги години!
Оставаме на разположение за бъдещи запитвания и/или поръчки!

Анонимен на 01.05.2018 07:07:56
Благодаря!Много сте любезни!

Илияна Кирилова Асенова на 01.05.2018 05:08:26 от Костинброд
Много благодаря за отговора!Ще обсъдим в къщи,кога да пуснем поръчката и,ще ви се обадя.

Гергана Стоянова на 18.04.2018 13:36:42 от София
"За услуги в сферата на любезността може да плащате при други хора." Вие сериозно ли го написахте това??? Това ли ви е отношението към клиента? Клиентът, който би следвало да е най-важен за вас? Категорично не бих стъпила при вас и бих го препоръчала на всичките си познати!

Админ: Всеки има право на избор! Ние не предлагаме услуги в тази сфера и не държим клиентите да ни плащат за тях. Това не е свързано с отношението към хората, които избират да поръчат при нас или с нашата работа.
Благодаря предварително, че ни препоръчвате на Вашите познати!

Евелина Тенева на 13.03.2018 07:14:57 от София
Не знам някога някой, на когото плащам за услуга, да ми е държал такъв арогантен тон, да ме обявява за объркана на тема дати и уговорки, а да не знае кой месец сме. Типичната история в България, хванеш ли се на колелото, любезността и конструктивният тон приключват. Ще бъда щастлива поръчката да бъде приключена и повече да не ми се наложи да ползвам услугите на тази фирма. Възможно е качеството на мебелите да е добро, надявам се, но веднъж докарате ли клиента си до това да има неприятно усещане, защото трябва да се обади и да разговаря с вас по това, за което си е платил, защото при всеки разговор се чувства наруган, загубили сте го. В бъдеще той няма да ви се обади отново.
Забелязвам също така, че повечето критики, отправени от други клиенти, са свързани със същите неща - стила ви на комуникация и безотговорното отношение към сроковете, както и арогантността спрямо хората, които настояват на някакво планиране на доставките, не в стил "когато се обадите" (не означава нищо). За да ви плащат, тези хора ходят на работа, гледат деца и имат собствен живот, който имат нужда да планират. Просто ме впечатлява в този контекст арогантността на това да ми се каже "госпожо, говорете по същество!" Ами че аз точно това правя, а вие не знаете, че от десет дена февруари е приключил! Поне ги четете тези отзиви като сте направили тази страница. Дори може да ви се отрази положително на професионалната практика.

Админ: Евелина, в поръчката Ви е отбелязан срок: след 15 март (ако може уикенда). Ние Ви доставяме поръчката на 17 март (събота).
Информация за приблизителния час в деня на доставка можем да Ви дадем, когато натоварим поръчката (деня преди доставката), НЕ преди това!
Както Вие имате нужда да планирате живота си, ние също трябва да планираме и да се съобразим не само с Вашата поръчка, но и с тези на други хора.
Ние се занимаване с изработка, доставка и монтаж на мебели по поръчка и хората ни плащат точно за това. За услуги в сферата на любезността може да плащате при други хора.
Всеки отзив е важен за нашата професионална практита! Благодарим Ви! Ще се стараем да сме по-конкретни и любезни в бъдеще!

Петко Вълчев на 11.03.2018 19:08:27 от Сливница
Много държа мебелите у дома да са изработени от масивна дървесина. За съжаление обаче не са много производителите на мебели, които работят с масив, а и честно казано при всички тях мебелите са почти едни и същи като модел. В това отношение Мебели Богора са като свеж полъх с изключително големия асортимент от различни видове и модели мебели от масивна дървесина. До момента те любезно изработиха за мен спалня и бюро с надстройка, като качеството на изработката им е отлично. Именно затова им се доверявам отново, поръчвайки още няколко елемента от обзавеждане за хола си - библиотеки и ТВ шкаф. Целият процес, от поръчката до получаването на мебелите беше изключително лесен и ненатоварващ. Служителите на компанията, с които комуникирах си разбират от работата и бяха на разположение постоянно за допълнителни и уточнителни въпроси. Изключително съм доволен от коректността и вежливостта, с която бях обслужен. Препоръчвам Мебели Богора на всички свои приятели, които имат интерес към мебели от масивна дървесина.

Детелин Генков на 04.01.2018 05:16:19 от гр. София
Благодаря Ви. Страотни сте.

Павлин Илиев на 12.12.2017 20:03:37 от Разград
Изключително сме доволни от доставеното обзавеждане за детската стая! Успяхте да изпълните желанието ни изцяло! Изработката е на много добро ниво, доставката беше точно навреме. Отношението беше много коректно. Поздрави.

Емил Георгиев на 05.12.2017 13:59:38 от Видин
Не знам, Аз ли не разбирам или има някаква грешка? Ваша мебел с каталожен номер 476- струва 395 лв. Аз искам нещо подобно, почти същото на размери без горните рафтове, демек наполовина материал, а вие ми давате цена 660лв. Очаквах цена не повече от 300 лв. Благодаря Ви все пак, но ще отложа поръчката!!!

Диляна Георгиева на 28.11.2017 10:24:52 от гр. Берковица, обл. Монтана
Господин Шопов, БЛАГОДАРЯ за изпълнената от Вас поръчка - разтегателна маса с повдигащ механизъм. Начинът на повдигане е уникален! Масата е красива и стои много стабилно. Това е продуктът, който исках. БЛАГОДАРЯ! Почти не останаха майстори, които се наемат да изпълняват индивидуални поръчки от естествено дърво. Сайтът Ви е хубав, начинът на общуване с клиента също. Бъдете живи и здрави всички от екипа и продължавайте да радвате хората с труда си! Весели празници!

Росен Кичуков на 16.11.2017 07:25:29 от с. Баните, област Смолян
Г-н Шопов, благодаря много за изпълнената от Вас поръчка на две легла с табла! Много съм доволен от качеството на изпълнението. Продуктите бяха опаковани много старателно и нямаше никаква драскотина. Бъдете живи и здрави! Много моля да поздравите работниците изпълнили поръчката. До нови срещи!

Росен Кичуков на 24.10.2017 08:04:00 от с. Баните, област Смолян
От две години съм клиент на мебелна фирма "Богора". Доволен съм от тяхната работа. Много са прецизни в изработката на мебелите. За клиенти като нас, които са много далече от Велинград е много изгодно продуктите си да ги получаваме по куриер.В момента също имам поръчка за тях и очаквам да я получа. Желая здраве на всички работници от фирмата. На ръководния състав желая също здраве и с работата си и коректността си да печелят нови клиенти. До нови срещи!

В.П на 28.09.2017 11:41:43 от Пловдив
Измамници,само при мен ли се оказва че не са коректни,трети месец чакам и нищо,оправдават се един с друг почнали не са почнали да правят поръчката.Слушах отзивите от други недоволни но не вярвах, сега вече съм убедена че е така и на никого не препоръчвам да работи с тези хора!

Админ: В.П, за Пловдив най-старата неотработена (но започната) поръчка ни е от 08.09.2017г., но тя е за клиент чийто инициали не са като Вашите.
Щом пишете тук, значи не знаете от кого да пойскате информация за поръчката си.
Предвид това ние считаме, че Вие нямате поръчка при нас и не сте наш клиент.
Моля, попитайте там където сте дали поръчката си и не пишете отзив тук.
Тази секция е отделена за наши клиенти, да споделят смнението си от нашата работа.

Темелко Тенчев на 19.06.2017 18:43:39 от Дуранкулак
Абе, тез позитивни фийдбеци сами ли си ги качвати? Доста нещо моностилни. Да бяфти са размърдали мъндзърку барем за пред ората...

Админ: Не си ги качвами сами, ората си ни ги пишат! Ако нямате реално впечатление от работата ни, моля не пишете тук!

Илия Щилянов на 24.04.2017 16:58:18 от Пловдив
Отлични,бързи,изчерпателни,професионални в консултацията -Ще се възползвам да поръчам Поздрави

Ивелин Чолаков на 10.04.2017 12:03:23 от София
Привет ! Получих си леглото снощи /съвсем навреме/, успях и да го изпробвам. Резултата беше зашеметяващ ! Благодаря ви !

Zine Manoilov на 09.04.2017 18:30:23 от Kjustendil
Specialno do sega za vzimane na porchkata i korespondencijata sa bezuprechni ,za ostanaloto shte spodelja kogato bade dostavena sekcijata!

Десислава Николова на 27.03.2017 21:18:12 от София
Здравейте!Много бяхме доволни,когато ни докараха двуетажно легло за децата в края на февруари 2017.Красиво и голямо.Децата много му се радват.Докато днес 27.03.2017 т.е. един месец по-късно от втория етаж пропаднах аз.Качих се да сменям чаршафите и паднах заедно с матрака на първия етаж.В магазина ни уверяваха,че леглото е много здраво и издържа на много килограми.Е ,аз съм 60 кг. С падането се отчупи парче от УЖ цялата и здрава стена на леглото,на което се държеше матрака.Извадихме ОГРОМЕН късмет,че паднах само аз,и че отдолу нямаше никое от децата ми!!! Много несериозна изработка.Това е високо легло,и с некачествен материал (а уж много здравото дърво) застрашавам живота на децата си!!! П.С. Двете ми деца заедно са 40 кг,но леглото е 190 см дълго,т.е. би трябвало да става и за възрастен човек!

Админ: Извиняваме се за получилата се ситуация! От както работим подобен дефект се е случвал 1-2 пъти. Това е изключително рядко срещан дефект на дървото, който няма отношение към цялостната здравина на леглото, качеството на матеирала или сериозността на изработката. Ние като производители сме по-притеснени и заинтересовани това да не се случва в бъдеще! Повече по темата прочетете ТУК. Предприели сме дейстивя по подмяна на счупената царга и обезопасяване на леглото Ви.

Марти Райков на 09.03.2017 15:16:06 от София
Здравейте , направо съм потресен от начина по който "доставчиците" ти съобщават , че ЩЕ ДОЙДАТ КОГАТО НА ТЯХ ИМ Е УДОБНО .... Направо отвратително отношение .... Днес ги чакам и може би ще дойдат към 7-8 вечерта .... Това нормално ли е според вас ? Трябва ли да чакам цял следобед и да не мога да свърша каквато и да е друга работа ? Направо аматьорска работа или просто хората които работят при вас не могат да планират и да се съобразяват поне МАЛКО с КЛИЕНТИТЕ !!!!

Админ: Съжаляваме, че сте чакали! Плана за деня на доставка се съобразява с подредбата на всяка индивидуална поръчка в камиона и разбира се, с изискванията на клиентите! В деня на доставка този план често бива променен, тъй като времето за доставка на дадена поръчка не може да се предвиди с голяма точност (много от поръчки имат и монтаж).

Милена Ламбрева на 08.02.2017 08:05:55 от Пловдив
Бърз и изчерпателен отговор

Мартин Йорданов на 29.01.2017 08:39:18 от Пловдив
Прекрасно изпълнение на заявката - от поръчка до доставка! Без забележки! Клиентско ориентирани изцяло, което ги отличава още повече от реалната картинка на пазара! Благодаря ви! До скоро! Мартин

Админ: Благодаря за хубавите думи! Оставаме на разположение!

владимир георгиев на 17.01.2017 18:41:03 от софия ул.костенски водопад 5-А
мебели по поръчка
Сроковете не са проблем - Ворошилов една врата ми я правиха не за 30дни, а за 45дни, забавянето не е проблем.. цените не са ниски и няма промоции... ама все пак обръщат внимание на зададен проект, на други места работят с мостри - няма зададен проект и зададени размери, каквито има в наличност, такива!

Админ: Ворошилов правят алуминиева дограма. Не разбираме защо ни пишете отзив на нас?

владимир георгиев на 17.01.2017 18:34:16
мебели по поръчка
Има ли пост терминали и плащане с банкови карти в тези магазини или не? По abv.bg пощата се дават изчерпателни отговори, схеми, картинки и чертежи. Виденов и Айко си имат изложбени зали в които се плаща на пост терминал, но по зададени размери не работят, само продават изложени мостри до 30раб.дни

Админ: Все още няма възможност за плащане с банкови карти в магазините ни!

Александър Грънчаров на 18.12.2016 19:40:07 от София
Г-н Шопов, Здравейте! Първо искам да благодаря за професионалното изпълнение на шкафовете. Който ги види, пита къде и колко струва! Удоволствието е мое, разбира се, а изпълнението, Ваше! Аз и семейството ми ги ползувме най-рационално! Ще ги снимам и ще изпратя снимка! Вашите служители, които контактуват с клиентите са на много високо ниво, може, Вие да им казвате какво и кога да правят но го правят както трябва без пропуски!!! Европейска работа - искренно се радвам на такива хора, те да знаете не знаят че наистина са си свършили професионално задължеенията по най добрия начин! Още веднъж благодаря на Вас и на служителите Ви. Не са забравили клиентите и уважението към тях, а това се връща, сега мой познат съм го агитирал да Ви поръча Вътрешна стълба за дома си. Ще Ви Направи запитване за оферта, дано стигнете до взаимен интерес, защото едно е сигурно, че ще получи добро изделие. с уважение, най-искренни пожелания за проофесионални успехи, здраве и весели празници: Александър Грънчаров

Анонимен на 07.10.2016 11:35:12
Посетих представителството във Варна с намерение да направя поръчка. Срещу мен стоеше лелка, на която очевидно не й се говореше. Все пак бях готова да направя поръчката и точно преди да го направя в магазина влезе приятелка на лелката, която прекъсна нашия разговор с намерение да проведат личен такъв.. Започна една дискусия помежду им за шперплат за терасите им и прочие. Не можах да изчакам да се наговорят и разочарована излязох от магазина, в който ЩЯХ да направя поръчка без никой да забележи дори.

Админ: Много се радваме, че сте отделили време и желание да се обрнете към нас! "Лелката", за която говорите всъщност една от най-старите и добри професионалисти в бранша със стотици отработени поръчки! Отговорила е на всичките Ви въпроси. Приятелката на "лелката" е всъщност стара клиентка. Найстина е трудно да направите поръчка, когато Ви чака кола със запален двигател по средата на пътя. Все още не сме толкова бързи.
Моделите за които сте питали са №2632 и №2803. Винаги може да направите поръчката си онлайн или заповядайте отново!

Рени Колева на 27.09.2016 08:59:07 от София
Поръчах шкаф за обувки по чертеж с нестандартни размери. Останах приятно изненадана. Свързаха се с мен още на следващия ден и бяха уточнени детайлите. Не очаквах толкова бърза реакция, при условие, че поръчката не беше голяма. Шкафа беше изработен качествено и в по- кратък от определения срок. Адмирации!

Рачо Рачев на 29.08.2016 14:22:48 от гр. Варна
мебели по поръчка
Не ви знам що за фирма сте и колко сте компетентни и каква ви е квалификацията, но според това което получих като изработка и качество трябва отдавна да ровите из кофите за боклук!!! Първо, колоната, която поръчах е крива и 2,5см. отклонение! Цялата е нацепена, и отделните дъски не си пасват и се разминават много грубо! Дъските на полиците и те са нацепени. Дървесината е проядена от червояди а там където има чепове всичкото е изгнило! Гърба не е кантиран и нищо не си пасва.Срамота е! Няма гаранция за изделието! Няма касов бон! Изключително грубо и некомпетентно отношение! ЗАТВАРЯЙТЕ или си сменете работата! Един обикновен човек с малки познания по дърводелство ще постигне по-добро качество от ВАС!!!

Росица Янева на 13.07.2016 05:06:58 от София
Мебелите, които си поръчах и ми доставиха не са направени качествено. Вратичките на гардероба се разминават, като лака върху тях на места липсва изобщо. Ако искате професионално изработени и красиви мебели, не си поръчвайте от тази фирма.

Админ: Вече няколко дни се опитваме с колегите да разберем коя е Вашата поръчка. Сигурна ли сте, че поръчката Ви е изпълнена от нас? Кажете си номера на поръчката!

Цвета на 30.06.2016 08:56:27 от Георгиева
мебели по поръчка
Много съм благодарна на фирма Богора, които ми изработиха чамов бюфет само по снимка,която им изпратих. Изпълнението е отлично. Поръчката беше доставена до вратата ми и изпълнена в срок.

Гюргя Подолинска на 06.06.2016 09:26:01 от София
Много съм разочарована!Повече от месец и половина чакам за спалня и гардероб, и г-н Борис не може да ми каже кога ще бъдат досавени. Абсолютно несериозно отношение към клиентите!

Зоя Ташева на 11.04.2016 10:30:56 от Плевен
мебели по поръчка
Адмираций за работата Ви!Отлична комуникация,отлично изпълнение и доставка на половината от определения срок!Поръчката ми беше със специфични размери и изисквания, но благодарение на професионализма Ви, всичко пасна точно.Благодаря! Спорна работа!

Николай Милков на 01.04.2016 11:50:36 от Варна
Много добра комуникация с клиентите, уточняват поръчката до последният детайл и изпълняват всичко качествено и в срок. Препоръки от мен.

Румяна Танкова на 09.03.2016 07:13:51 от Пазарджик
Поръчах на фирмата да изпълнят по мои размери нестандартна етажерка. Направеното надхвърли моите очаквания. Етажерката е чудесна, което говори за професионализъм и високо качество на продуктите, изработени от "Богора". Препоръчвам на всеки да се възползва от услугите на тази фирма, защото със сигурност ще бъде доволен. Поздравления за екипа!

Ивелин Чолаков на 23.02.2016 10:14:05 от София
Креватчето ми е прекрасно, търкалям се в него с голям кеф. Благодаря за качествената, бърза и сравнително ефтина работа.

валентина златева на 10.02.2016 14:53:51 от тутракан
щом е до месец изработването на етажерката съм съгласна

Светла Георгиева на 04.02.2016 16:52:55 от Панагюрище
Искам да започна, с това че на 14.12.2015 поръчах една тоалетка и ми казаха, че въпреки празничните дни до 14.01.2016 трябва да бъде докарана в магазина, но все пак ще ми се обадят когато пристигне. На 15.01.2016 отидох до магазина, но ми казаха, че въпросната фирма все още не е идвала и че има и други поръчки освен моята. Обадих се във Велинград като ми казаха, че тоалетката е готова отдавна, но няма да идват скоро до Панагюрище. Днес вече е 04.02.2016г. а все още не съм получила тоалетката.

Цветослава Иванова на 25.01.2016 13:37:58 от гр.Плевен ж-к,,Дружба,,бл.134 вх В ап 3
Моля ви ,тоалетката да бъде изпратена до 05.02.2016г. Благодаря ви предварително.

Админ: Изпратена!

Лидия Михайлова на 25.12.2015 20:57:58 от Русе
мебели по поръчка
Изключително съм доволна аз и семейството ни от прекрасния избор на тези мили хора да направят чисто нов скрин от хиляди снимки, уговорки, претенции, смяна на размери и т.н. Въпреки многото претенции от моя страна (знаех какво искам, но не можех да им обясня точно на хората) те ме изтърпяха и винаги бяха мили и отзивчиви. Скоро ще е втората поръчка на второ скринче с три чекмеджета, по високи крачета и огледало в същия стил. Благодаря, че ви има весели празници и всичко най-хубаво.

Петя Димитрова на 21.08.2015 10:50:06 от с.Михаилово обл.Враца
Благодаря много за чудесната закачалка.Желая Ви всичко хубаво.

ZHIVKA STAVREVA на 27.06.2015 09:57:50 от SVILENGRAD
MNOGO STE VNIMATELNI I OTZIV4IVI KAM KLIENTITE SI.NADQVAM SE ,4E I ZA NAPRED 6TE PRODALJITE TAK DA RABOTITE TAKA.POJELAVAM VI USPEH V RABOTATA!

Елена на 20.04.2015 20:18:22 от София
мебели по поръчка
Благодаря много :)

Антон Тодоров на 02.04.2015 11:44:47 от Пловдив
мебели по поръчка
Много сме доволни от изработеното от фирмата легло - сандвич. Без проблеми по поръчката, изработката и доставката. Благодарим Ви!

иваничка петрова на 12.02.2015 06:23:10 от русе
Доволни сме от масата, която бяхме поръчали. Отговори на очакванията ни.

Aтанасова на 15.01.2015 09:09:21 от Варна
От запитването ми относно гардероб,получих отговор с много завишени цени изчислено спрямо кубатурите на мострените модели.

Admin:
Разбирам учудването Ви, но мострените модели са тези със серийно производство.
Вашето запитване беше за гардероб по-поръчка с размери 200/50/210см, в чисто бял цвят. Да допълня, че оцветяването в бяло само ускъпява поръчката с около 30%
Още, мебелите не се продават на метър, или на кубик.

Мария Димитрова на 02.12.2014 20:08:10 от Варна
Не за първи път си купувам мебели от Вас с размери по мое желание. Впечатлена съм от Вашето бързо,отговорно и коректно отношение, което днес не се среща често.Било то за предварителна информация или, което е по важно за изпълнението в срок на моите поръчки.Благодаря Ви много, за присъствието Ви в моя дом с прекрасните Ви мебели. Не търся никакви други възможности, защото съм сигурна във Вас.

Йончев на 13.11.2014 20:05:29 от София
мебели по поръчка
Изказвам своята благодарност за отлично свършената работа! Резултатът надмина очакванията ни!

стаевски на 31.10.2014 20:18:03 от Свищов
Не се съмнявам в качеството Ви на работа. Затова сам Ви и избрал!

Илияна Тотева на 27.10.2014 07:38:53 от Русе
Бърз отговор при поръчка,лесна комуникация и много добра изработка на мебел.

Борислава на 02.10.2014 18:40:17 от Варна
мебели по поръчка
Благодаря за прекрасния и стилен часовник! ;)

Елена на 21.09.2014 18:51:37 от София
мебели по поръчка
Тоалетката е супер красива!!! благодаря Ви много :) Много се радвам че в България има толково талантливи майстори. Освен това че е много хубава мога да сложа всичко което e необходимо на едно място ( и лаптоп и козметика и сешоар)

Снежана Димитрова на 03.09.2014 12:02:15 от Омуртаг
Приятно изненадана и уважително възхитена оставам от деловата комуникация с Вас! Точно, коректно и с малко конкретни думички беше приета поръчката ми! Надявам се, че и при получаването на желания артикул, емоцията ми е адекватна на първото впечатление!!! На първото впечатление, за което втори шанс нямало! УСПЕХ! Работете все така!!! Усмивки!

Анжела Радионова Найденова на 26.08.2014 15:49:55 от Монтана
Изключително коректни хора. Много съм доволна, огледалото, което поръчах ми хареса много. Независимо от големия размер бе доставено в срок след предварително обаждане от страна на фирмата. Успех на фирмата!

Марина Витте на 13.08.2014 05:26:09 от София
Много съм доволна ! Спалнята е много хубава и качествена! Поръчката беше супер изпълнена и доставена на оречената дата ! Благодаря за корекноста, спечелихте ни като клиенти и за напред !

Миглена Дичева на 09.08.2014 19:04:59 от гр.Несебър,кк.Слънчев бряг
ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТИ ДЕН ЧАКАМ ЗА ОБАЖДАНЕТО ВИ ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА МОЯТА ПОРЪЧКА,НО НЯМА ТАКОВА!ТОКУ-ЩО НАПРАВИХ НА НОВО СЪЩАТА ПОРЪЧКА,ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ НАЙ-СЕТНЕ НЯКОЙ ДА МИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ....!!!пишете,че до 2 дни се обаждате,но не е така...И на мен по каталог ми харесва всичко,но за коректност не мога да кажа нищо добро,защото нещо не ми обръщат внимание :( дано втория ми опит за поръчката да е успешен!!!

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА ГЕОРГИЕВА на 08.08.2014 21:04:34 от с. АНТОН, обл. СОФИЙСКА
До сега не съм ползвала услугите на фирмата, всички мебели,които са показани в каталога много ми харесват.

Валерия Панайтова на 18.05.2014 09:37:06 от Варна
Здравейте, искам да изкажа благодарност на фирма Богора, първо че прие поръчка за изработка на нестандартна мебел - уникат, нещо което много малко фирми се съгласяват, да поемат такава отговорност,и второ, че изработиха нашата ретро - масичка , с изключително качество и прецизност. Изработена в бял, гланц, масичката е жестока, и прави огромно впечатление в нашия интериор, това е не само мое мнение, но и мнението на всеки, който я е видял. Още веднъж благодаря на целия екип от фирмата, и трябва да знаят, че определено ще имат и следващи поръчки от нас..УСПЕХ!

Margarita Slavova на 20.04.2014 14:54:16 от Varna
мебели по поръчка
Много съм щастлива, защото спечелих този цветарник и въпреки това, той е много красив и няма никакви недостатъци! Изключително мили и любезни хора! Благодаря Ви още веднъж!

Румен Делчев на 25.03.2014 04:01:00 от Годеч
мебели по поръчка
Много точна и коректна фирма. Поръчката беше готова преди определения срок. Всичко е направено много качествено и точно. Изглежда по добре от снимките. Ще продължим да Ви ползваме и за в бъдеще. Продължавайте да работите все така. Повече от това няма какво да се изисква от Вас. Родени сте да правите мебели. Да сте живи и здрави.

Илка Пършорова на 22.03.2014 15:16:26 от София
Благодаря Ви за коректната и качествена изработка на шкафчето ми за обувки! Желая ви успехи!

Мирчев на 05.03.2014 17:03:09 от Плевен
Много съм доволен. Единственият \"дефект\" в поръчаната от мен масичка са нормалните дефекти на дървесината, които придават топлина на мебелите :)

Георги Маринов на 21.02.2014 12:12:56 от Несебър
Явно моето запитване Ви се е сторило незначително, защото не получих окончателен отговор. Разочарован съм.

Цветан Стоянов на 15.02.2014 21:48:30 от София
Имаме доста мебели от вас и сме много доволни и продължаваме да правим поръчки. И ние се занимаваме с бизнес едни ни харесват други не това е съвсем нормално за България. Бъдеге живи и здрави! Мопс България ООД

Сашка Борисова на 05.02.2014 10:27:41 от София
Много Ви благодаря за бързата и качествена работа, както и за коректното отношение! Оставаме Ваши клиенти :)

Боян Бончев на 31.01.2014 10:47:54 от Етрополе
изпратих някоко имейла със запитване за изработка на една секция,но досега никой не ми обърна внимание.надявам се скоро да получа отговор.
-Admin:
Моля, проверявайте пощата си по често преди да пишете тук. Изпратили сме отговор и на двете Ви писма.

Антония Декова на 21.11.2013 10:44:56 от Стара Загора
Много точна и коректна фирма!Желая Ви успех!

Мариана Нинова Василева на 14.11.2013 06:48:53 от гр.Правец
Много приятно бях изненадана от качеството на поръчаните от мен мелеби.Те пристигнаха в Правец опаковани превъзходно и надписани кое за коя мебел е.Хвала вам добри хора.Радвам се ,че има такива производители.Вярайте ми това не се случва днес.С най-добри пожелания Мариана Василева

Мирослав Минчев на 23.10.2013 11:27:32 от Търговище
Ужасно отношение към клента-тук се работи на принципа ние ще се крием от клиента, няма да отговаряме на телефонните му обаждания пък той да си се оплаква все някога ще му омръзне.Просто нямам думи....
-Admin:
Маса Венге По повод изложеното от горния клиент, искаме да конкретизираме следните факти:
  • Поръчката г-н Минчев е направил на 20.09.13
  • Поръчаната от него маса (снимката в ляво) е уникална по конструкция (не е серийно производство) и ние за пръв път правим подобна маса по негова снимка. При подобна ситуация, не може в началото при приемане на поръчката, когато не е изяснено каква технологична екипировка ще е нужна за производството на подобно изделие, да се определи с абсолютна точност, срока за производството му.
  • Въпреки всичко, масата е готова (долната снимка) много преди обещания срок. Истина е, че срока от един месец е орентировъчен и зависи от датата на груповя транспорт от Велинград до Варна, която се съобразява с всички наши клиенти, а не само с поръчката на един клиент.
  • На предложението масата да бъде изпратена по куриер (при първата претенция за срока), г-на отказа.
  • Проведените от клиента телефонни разговори са истина, но същите са проведени много преди обещания срок за изработка на поръчката му. В тези разговори на г-н Минчев е обяснено, че масата е готова и ще бъде доставена със следващия групов транспорт.
  • Твърдението, че сме се крили от клиента е груба клевета. Никога не сме се крили от наши клиенти. Необяснимо е твърдението: "ние ще се крием от клиента, няма да отговаряме на телефонните му обаждания пък той да си се оплаква все някога ще му омръзне"
Маса Венге

Мирослав Минчев на 22.10.2013 08:04:38 от Търговище
Поръчах си една маса със срок на изработка и доставка 30 дни. След като изтече този срок се обадих да видя какво става.Казаха ми че това било оринетировъчен срок и ще ми бъде доставена следващата седмица.Позвъних следващата седмица и пак ми казаха, че няма да си получа масата.Така вече навъртях доста телефонни разговори а масата я няма. Просто никаква заинтересованост.Така не се печелят клиенти с оправдания и неспазване на условия за които сте се договорили

Blagoi Donchev на 02.10.2013 05:54:25 от Sofia
Zdraveite blagodaria za tova che mi obarnahte vnimanie na zapiyvaneto mi za sandvich legloto no izviniavamse no mozeli da si stisnem ratcete za zdelka no moite matratci sa 80\\ 190 eeee az moga da gi zbia malko, tova sa nashite stari matratci,molia vi saglasen sam za tazi tcena no neka da bade pone 80\\185 za da moga da pahna starite matratci . Blagodaria predvaritelno i se izvaniavam che vi zanimavam s drebni neshta no finansite ne ni sa mnogo zavidni i za tova sme tolkoz ikonomichni. Blagodaria i leg den pozdravi Donchev

Мариана Христова на 10.09.2013 08:08:48 от София
Крайно недоволна съм, поради пренебрежителното и обидно несъобразяване с цвета на поръчаната мебел. Въпреки че изпратих снимка, какъв цвят искам и обясних с думи...всуе...Никога повече тази фирма. Ще я постна във всички черни списъци на фирми, които срещна.
-Admin: Съжаляваме за получилото се недоразумение! Но "пренебрежителното и обидно несъобразяване..." е доста крайно обвинение от Ваша страна, предвид факта, че от изпратената от Вас снимка за цвят (на тапицерия на стол) и понятието "пастелно зелено" обяснено с думи, трябваше буквално да налучкаме нюанса на цвета на скрина.
Факта, че споделяте раздразнението си от получилата се ситуация в интернет, преди да ни известите, е некоректно.
Надяваме се, че след предложените от нас варианти за излизане от ситуацията сте разбрала, че не сме "пренебрежителни" и не "обиждаме" нито един от нашите клиенти!

Д. Иванова на 26.08.2013 08:48:25 от София
Изключително точни и отзивчиви хора, и най-важното - истински професионалисти в работата си! Поръчаното от нас легло беше изработено перфектно в пълно съответствие с изискванията и очакванията ни, с качествен и солиден материал, сглобките паснаха идеално - всички елементи бяха подготвени до най-малката подробност, в резултат на което сглобяването за нас се оказа съвсем лесно. Категорично препоръчвам фирмата на всеки, който има нужда от изработка на мебели, а и аз самата с огромно желание бих се обърнала към г-н Шопов и екипа му при следващата потребност от нова мебел! От сърце желая успех на фирма Богора!

Цветина Маринова на 19.07.2013 15:48:52 от гр. София
мебели по поръчка
Изключително любезни, мили и добри хора. А самото изпълнение на поръчката беше бързо и качествено. Много съм доволна!

Цветина Маринова на 19.07.2013 15:45:59 от гр. София
мебели по поръчка
Благодарности за качеството и бързината!

Цветина Маринова на 19.07.2013 15:44:11 от гр. София
мебели по поръчка
Благодаря за прекрасната изработка на обзавеждането. Фирмата работи бързо, точно и коректно. Сърдечни благодарности и поздрави!

Камена Сиракова на 14.06.2013 14:32:25 от Варна
Благодаря сърдечно за чудесното бюро, изпълнено е много добре, точно по моите размери!Оставаме ваши клиенти ;)

Румяна Иванова на 14.06.2013 10:57:17 от Стара Загора
Благодаря за създаването на този сайт на фирмата за поръчки по размер на клиента.Отзивчиви и мислещи хора работят там!Пожелавам им успех!

Hristiyana Petrova на 21.02.2013 08:25:51
BLAGODARQ ZA BARZATA DOSTAVKA,MNOGO SA HUBAVI BAR STOL4ETATA!

Д.Иванова на 19.02.2013 13:34:11
Благодаря Ви за бързото и отчивчиво отношение:)Бар столовте се вписаха много добре в интериора на кухнята!

М.Ставрозова на 17.02.2013 13:08:08
По бързината на отговора Ви съдя,че и поръчката ще е толкова бърза.Благодаря за отзивчивостта.

Eli Mihailova на 02.02.2013 14:30:20
Mnogo ste mili i otgovorni, vednaga otgovarqte na vuprosite, koito me vulnuvat. Mislq pri vas da porucham komplekt divan s plosht za spane za dvama i fotiol s plosht za spane, raztegatelem/iskreno se nadqvam da e vuzmojno/, mnogo mi haresaha ogledalata s razchupena forma. Nadqvam se da e vuzmojno da porucham i spalnq s r-r 144/190 s shkafcheta okolo i nad neq, bez da se uduljava r-ra 190.Povecheto jilishta sa malomerni, zatova mislq, che shte imate i drugi podobni poruchki.Blagodarq vi za vnimanieto!

Нели Танева на 27.12.2012 10:01:18
Много благодаря за бързото и точно изпълнение на поръчката.Съпруга ми остана очарован от коледния си подарък-люлеещ се стол.Весели празници

Саралиева на 24.12.2012 13:49:03
Поръчахме си TV шкаф и останахме много доволни от бързата и качествена изработка.Благодарим много за коректното изпълнение на поръчката!

Mutafov на 24.12.2012 07:48:11
Изказваме благодарности за бързото и качественото изпълнение на поръчката!

Женя Илиева на 04.12.2012 16:00:32
Искам да изкажа своите благодарности към фирмата!Поръчах си огледало във формата на сърце!Изработиха ми го изключително бързо,а от както го получих не мога да откъсна очи от него!Прекрасно е!БЛАГОДАРЯ ВИ НАПРАВИХТЕ ПОДАРЪКЪТ МИ НЕПОВТОРИМ!

Лора Джамбазова на 23.11.2012 14:11:28
Бързо и качествено обслужване - консултиране също! Изключително кооперативен е г-н Шопов.

Д.Михайлова на 19.11.2012 08:52:32
Изключително точно и коректно изпълнение на възложената поръчка!

М. и В. Ковачеви на 25.02.2012 06:45:10
Поръчахме маса от сайта с нестандартни размери и сме изключително доволни от изработката; бързината на доставката и спазването на уговорките. Масата стана по-добра, от това, което си представяхме Съотношението качество-цена е много добро.
(Admin: Масата е качена с каталожен номер 636)


facebook twitter googleplus

Информация и цени:
e-mail: shopov@bogora.com

Поръчки по телефон:

в работно време 9:30 - 18:00
тел: 0885 60 60 07 /Пепа/

Мебелни магазини:

СОФИЯ - show room
ул. Хризантема 8 (Красно село - кръстовището на Цар Борис и Житница) - Работи, въпреки строежа на метростанцията
тел/bob/: 0883 68 77 63 /Мария/
Свържи се преди посещение!
Не се приемат пари в брой.
Мебелен show room София на картата

ВАРНА - Мебелен магазин
ул. Христо Самсаров 57
(Колхозен пазар - перпендикулярна на Баба Тонка, под кино Тракия)
тел/Viva/: 0885 60 60 07 /Пепа/ - магазин
Мебелен магазин Варна на картата

БУРГАС - Мебелен магазин
ул. Ивайло 43
(до пожарната)
тел: 0894 36 59 97 /Лазарина/
с предварително обаждане
Мебелен магазин Бургас на картата

ПОМОРИЕ - Мебелен магазин
ул. България 13
(по ул. Нео Анхиало 2ра в ляво)
тел: 0895 47 16 90 /Иво/
Мебелен магазин Поморие на картата

Велинград - Производство
Приети поръчки

Консултанти за мебели

БЛАГОЕВГРАД:
тел: 0898 31 55 55 /Красимир/
ВРАЦА:
тел: 0884 87 07 99 /Людмила/
МОНТАНА:
тел: 0889 70 90 87 /Теодора/
ПЛЕВЕН:
тел: 0883 41 88 33 /Михаела/
ПЛОВДИВ:
тел: 0878 45 61 13 /Христо/
РУСЕ:
тел: 0885 88 47 60 /Иван/
СМОЛЯН:
тел: 0877 57 57 75 /Нина/
СТАРА ЗАГОРА:
тел: 0893 68 11 35 /Нели/
ХАСКОВО:
тел: 0878 71 18 03 /Мария/
ЯМБОЛ:
тел: 0898 50 63 93 /Димитър/

Най-нов ПРОЕКТ
обазавеждане мебели масив обазавеждане мебели масив
СТАТИЯ на фокус
Състаряване на мебели състаряване на мебели
Най-ново ВИДЕО