shopov@bogora.com
За нас

Богора е фирма за мебели от Велинград. Има производство на мебели във Велинград. Произвежда - мебели масив (чамови, букови, дъбови) във Велинград, мебели от ПДЧ и МДФ, мебели от Велинград, Био мебели Велинград и Състарени мебели. Мебели по поръчка във Велинград. Цялостно интериорно обзавеждане, Офис мебели, Обзавеждане за хотели, ресторанти, вили, градини и... ВСИЧКО по ПОРЪЧКА


През годините сме развили технология и опит, които ни позволяват да проектираме, изработваме, доставяме и монтираме всякакъв вид интериорно обзавеждане - от нощно шкафче до обзавеждане на вили, къщи, ресторанти, градини и прочее.

Клиентите често ни питат: "Имате ли каталог, за да видим какви модели мебели предлагате?", а ние отговаряхме: "Нямаме, защото правим всякакви мебели по поръчка, от всички видове материали и не може да поддържаме каталог с мебелни модели, за всеки мебел, който човек може да измисли."
Разбрахме, че много хора, търсейки мебели за своето обзавеждане, не могат да изберат модел докато не видят нещо готово или най-малко на картинка.
За това разработихме (и непрекъснато обновяваме) нашите КАТАЛОГ и ПРОЕКТИ, в които мебелите са вече реализирани идеи или стандартни, които произвеждаме, като "съветници" при избора на модел, материал за изработката му или цвят... И изобщо всичко свързано с изборите, които правите при обзавеждане на Вашия дом, офис, градина, вила.

Друга част от хората търсят най-ниската цена за определен вид мебели. Ние от опита си знаем, че наистина, за един и същи модел може да се даде различна цена и то в широки граници. За това към всеки клиент подхождаме индивидуално. Цените на мебелите по поръчка, които даваме се определят главно от производствените разходи (суровини и материали, труд, разходи за транспорт и монтаж, и др.), които разходи ние се стремим да сведем до минимум за всяка конкретна поръчка!
Цените в КАТАЛОГА ни са за определения модел от снимката с дадение размери като цвета може да е и друг (за същата цена). За даден модел, но с други размери, цвят или материал, трябва да се пусне (произведе) индивидуална поръчка - просто натиснете бутона Поръчка по размер под всяка картинка, напишете Вашите и ни ги изпратете. Ние ще Ви върнем отговор (до 2 дни) с ЦЕНА за избрания от вас мебелен модел, която може да обсъдим и променим в зависимост от някои конкретни технологични решения за дадената мебел.

Някои казват: "За да получиш качество трябва да вложиш материали" - Безспорно! Но ние предпочитаме да мислим: "Качеството е на първо място при изработката на мебели и как да го постигнем на най-добрата за Вас цена". Защото крайният резултат може да е един и същ при различна организация на работния процес, респективно различна цена.

За да Ви дадем най-добрия продукт ние работим с всички видове материали (масив - чам, дъб, бук и др.; ПДЧ; МДФ), вносители и производители на : плоскости за мебели, мебелен обков, профилни и мембранни мебелни врати, домакински електроуреди, матраци, мивки, плотове и др.

facebook twitter instagram


Информация и цени:
e-mail: shopov@bogora.com

Поръчки по телефон:

в работно време 9:30 - 18:00
тел: 0885 60 60 07 /Пепа/

Мебелни магазини:

СОФИЯ - show room
тел/bob/: 0883 68 77 63 /Мария/
бул. Цар Борис 3 (трети) 86-90
Свържи се преди посещение!
Мебелен show room София на картата

ВАРНА - Мебелен магазин
тел/Viva/: 0885 60 60 07 /Пепа/ - магазин
ул. Христо Самсаров 57
(Колхозен пазар - перпендикулярна на Баба Тонка, под кино Тракия)
Мебелен магазин Варна на картата

БУРГАС - Мебелен магазин
тел: 0894 36 59 97 /Лазарина/
ул. Александър Велики 65
(до пожарната)
с предварително обаждане
Мебелен магазин Бургас на картата

ПОМОРИЕ - Мебелен магазин
тел: 0895 47 16 90 /Иво/
ул. България 13
(по ул. Нео Анхиало 2ра в ляво)
Мебелен магазин Поморие на картата

Велинград - Производство
Приети поръчки

Консултанти за мебели

ВРАЦА:
тел: 0884 87 07 99 /Людмила/
МОНТАНА:
тел: 0889 70 90 87 /Теодора/
ПЛЕВЕН:
тел: 0883 41 88 33 /Михаела/
ПЛОВДИВ:
тел: 0878 45 61 13 /Христо/
РУСЕ:
тел: 0885 88 47 60 /Иван/
СМОЛЯН:
търсим консултант
СТАРА ЗАГОРА:
тел: 0889 42 39 13 /Иван/
тел: 0893 68 11 35 /Нели/
ХАСКОВО:
тел: 0878 71 18 03 /Мария/
ЯМБОЛ:
тел: 0898 50 63 93 /Димитър/

Най-нов ПРОЕКТ
oбзавеждане апартамент за гости oбзавеждане апартамент за гости
СТАТИЯ на фокус
Състаряване на мебели редизайн на мебели
Най-ново ВИДЕО